Garantie en nuttige informatie

Levertijd
Bestellingen van voorradige producten die op werkdagen voor 16:00 zijn geplaatst en betaald, worden de volgende werkdag bezorgd. Met PostNL kan uw bestelling ook op zaterdag worden bezorgd. Wanneer van een product meer stuks besteld worden, dan dat er voorradig zijn, ontvangt u hiervan direct bericht.

Verzendkosten

Bij vooruitbetaling per bank, iDEAL, credit card of PayPal:

Voor Nederland: € 7,50 met DHL Express of € 9,95 met PostNL.
Voor België: € 10,00 met DHL Express

Onder rembours:

Voor Nederland: € 17,50 met DHL Express
Voor België: € 20,00 met DHL Express

Betaling
U kunt uw bestelling vooruit betalen per bank, met iDEAL, met een credit card of met uw PayPal rekening. Bij betaling met een credit card of PayPal rekening worden 4% extra kosten geheven.

U heeft de mogelijkheid om uw bestelling te betalen bij bezorging (rembours). In dat geval dient u gepast contant geld gereed te houden bij levering.

Levering op rekening is in bepaalde gevallen mogelijk voor bedrijven, instellingen en overheden. Vraag hiervoor naar de voorwaarden.

Bevestiging
U ontvangt een bevestigings e-mail na het plaatsen van uw bestelling, na onvangst van uw betaling en na verzending.

Annulering
Wanneer u na bestelling van een product af wil zien van de aankoop, kunt u uw bestelling annuleren*. Als u nog niet betaald heeft, stellen wij uw annuleringsbericht op prijs. Wanneer u reeds betaald heeft, en uw bestelling is nog niet verstuurd, wordt uw betaling gerestitueerd*. In de regel gebeurt dit binnen 14 dagen. Is uw bestelling reeds verstuurd of heeft u de bestelling al ontvangen en zijn de producten in ongebruikte en ongeschonden staat, dan kunt u uw bestelling retourneren*. Na ontvangst van de geretourneerde bestelling, wordt uw betaling gerestitueerd.

* Bestellingen van producten op aanvraag kunnen doorgaans niet worden geretourneerd.

Garantie
Als een product defect raakt of defect geleverd werd, kunt u een e-mail sturen naar rma@spacepromotion.nl. De kosten voor retour zenden zijn voor uw rekening. Wij adviseren de zending te verzekeren tegen transportschade. U dient een klachtomschrijving en een kopie van de rekening mee te sturen. Het product wordt getest met behulp van uw klachtomschrijving. Als het product defect is, wordt het gerepareerd of wordt het vervangen door een nieuw product. In de regel gebeurt dit binnen 14 dagen.

U kunt defecte producten retour zenden naar:

Space Promotion BV
T.a.v. Afdeling Retouren
Wiebachstraat 2
NL-6466 NG Kerkrade
Nederland

Het product wordt getest met behulp van uw klachtomschrijving. Als het product defect is, wordt het gerepareerd of wordt het vervangen door een nieuw product. In de regel gebeurt dit binnen 14 dagen.

Heeft u vragen, mail dan naar info@spacepromotion.nl of bel 045-5427428.